Ajánlatkérés

Újszülött fotózás biztonságosan - Így lesznek gyönyörű fotóid a csöppségről

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.

 

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

Örökítsd meg az első pillanatokat: a Babafotózás 

Amikor egy kismama babát vár, minden pillanatát ki szeretné élvezni, világgá kürtölni boldogságát. Az utóbbi években oly divatossá vált újszülött fotózás lehetőséget biztosít arra, hogy ezt a csodát örök emlékként őrizhessük meg.

Fontosnak tartom azonban kihangsúlyozni, hogy csak a baba biztonságát szem előtt tartva szabad ilyen képeket vállalni, ilyen fotózásra vállalkozni. A babák legtökéletesebben 7-10 naposan fotózhatók, mert akkor még könnyen visszaalszanak egy-egy pózváltás után és felveszik a magzatpózt „szépen hajtogathatók”.

Ha Te is szeretnél egy mesés albumot, gyöngyörű képekkel, kattints ide a részletekért: Újszülött fotók

 

A baba biztonsága az első

Itt ki is térnék a különféle beállításokra. Mint a fentiekben is említettem sok kép inspirálja a fotósokat. illetve előfordul, hogy a szülő szeretne ilyen vagy olyan felvételt a babáról. Viszont minden csecsemő más, nem lehet mindegyikkel ugyanazt megfotózni, nem marad benne ugyanabban a pózban, hisz nem mindegy milyen helyzetben volt az anyaméhben. Figyelni kell a rezgéseit, visszajelzéseit. Soha nem szabad olyat csinálni, ami neki kellemetlen, hisz a szülők az életük legféltetteb kincsét adják a fotós kezébe, ezzel bizalmat szavazva neki.

 

Babafotózás nyugodt körülmények között

Vannak beállítások, amiket csak két fotóból lehet összerakni, így fontos hogy tudja, ezek pontosan hogyan készülnek. Elengedhetetlen a kellemes légkör, a szülők higgadtsága, a megfelelő hőmérséklet, hogy a baba komfortosan érezze magát. Sok kellék kerül felhasználásra egy-egy csodás sorozat elkészítésekor. Ezért az eszközök tisztántartása épp oly fontos, mint a kéz fertőtlenítése vagy kesztyű használata, ha a babához ér a fotós. Ha elegendő időt adunk a babának, sokszor tartunk pihenőt, igény szerint megetetjük, gyönyörű újszülött fotóalbum készülhet, mely örök emlék a család minden tagjának.

 

Ha Te is szeretnél emlékként fotóalbumot babádról vagy meglepetésként a rokonoknak, kattints IDE és kérd ajánlatunkat még ma!


További képek

LEGFRISSEBB HÍREK

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

Készíttess csodálatos babafotókat, mely örök emlék marad

Ki ne vágyna arra, hogy gyermeke édes pillanatait, cuki pofiját és huncut mosolyát időről időre megörökítse egy albumba, hogy később vissza tudja nézni ezeket csodás fotókon?

További hírek >
New York Café TripAdvisor