Ajánlatkérés

Újszülött fotók

Újszülött fotózás szeretettel

Imádom a gyerekeket, és amióta édesanya lettem ez az érzés csak fokozódott. Egy kisbaba születése maga a csoda...az újszülött fotózás maga a SZERELEM! Olyan picik és ártatlanok , puhák és illatosak. Imádom őket fotózni és azt mondják ez látszik is a képeimen. Nagyon nagy megtiszteltetés amikor egy család engem kér fel, hogy emléket készítsek az életük legféltetebb kincséről a kisbabájukról. Bíznak bennem és a kezembe adják a szinte pár napos csöppséget, hogy csodás fotókat készítsek Róla.Nem csak a kész képek de maga a fotózás is egy örök emlék a szülőknek. Olyan megható látni Őket ahogy csodálják a kisbabát. Igazán kedves képek készülnek, melyre minden anyuka és apuka büszke, kinyomtatják, a falra kerül, albumba rendezik és megmutatják mindenkinek. És büszke lesz a gyermek is egykor, mikor mutogatja majd párjának, később gyerekeinek.

Miért jó az újszülött fotózás?

A újszülött fotózás azonban nem csak  Neked és párodnak okoz nagy örömet, kiváló ajándék a nagyszülőknek, testvérnek, keresztszülőknek, rokonságnak is. A születés utáni első pár napban készült fotók soha vissza nem hozható melegséget és bájt tükröznek. A munka  során többféle hangulatú beállítást készítek a babákról, és családi idillről. A dekorációkat addig cserélgetem, a képeket addig igazítom, amíg az tökéletes nem lesz. Az elkészült képeket a munka közben megmutatom a szülőknek is, így az eredményt látva ellazulnak. 

Az újszülött fotózás menete

Sok esetben az újszülött fotózás már a kismama pocakjában “elkezdődi”, eljönnek hozzám kismama fotózásra , hogy megörökítsük ezt a gyönyörű állapotot.Erről részletesebben itt írtam: Kismama fotózás

Az újszülött fotózások időpontját, menetét előre egyeztetni szoktam a szülőkkel. Felírom a szülés várható időpontját és a kismamák-kispapák jelzik nekem amikor a kis csöppség világra jött. Ez azért nagyon fontos, mert a minőségi újszülött fotókhoz elengedhetettlen , hogy a baba 7-10 napos koráig elkerüljön hozzám. Ekkor még a pózváltások után hamar vissza alszik, és szépen felveszik a magzatpózt.

Amit fontosnak tartok elmondani, hogy minden újszülött fotózás alkalmával a legfontosabb a baba BIZTONSÁGA!!!!! Soha semmi olyan dolog nem történik ami az újszülöttre nézve veszélyes, kényelmetlen lenne. Folyamatosan fűtve van a fotózás helyszíne, többször megállunk, édesanya többször ölbe veszi, megeteti……

Az újszülött fotózás történhet a műtermemben, jó idő esetén pár felvétel szabadtéren is. Minden esetben tanácsokkal látom el a szülőket az öltözetet és kiegészítőket illetően. Fontos, hogy a szülők, esetlegesen a testvérek ruházata harmonizáljon. Igény esetén sminkest is biztosítok. Ha kisebb testvér is részt vesz a fotózáson azt szoktam javasolni, hogy Ő később érkezzen, amikor a babával már végeztünk. Egy újszülött fotózás több órát vesz igénybe, minden kisbaba más. Nem lehet-szabad Őket siettetni...ezért fontos, hogy a szülők ne essenek kétségbe ha fél óra után még nem alszik a pici vagy nem készült el az első szuper fotó. Az újszülött megérzi szülei negatív rezgését és Ő is nyugtalanná válik. Elegendő idő ráfordításával csodaszép fotók készülnek kibabádról és az új családról. 

A fotózás alkalmával használt kellékeket én biztosítom, Nektek csak a baba ellátásához szükséges dolgokat kell hoznotok az újszülött fotózásra.

Érdekes, és talán ez mutatja leginkább azt, mennyire szeretek gyereket fotózni, hogy a gyerekkel, a szülőkkel mindig egy elég erős kötődés, barátság alakul ki. A fotózás úgy jó, ha a fotós bele tudja adni szellemét, lelkesedését, szeretetét a munkába, magába az elkészült képbe. Én úgy érzem, nekem ez mindig sikerül, ha újszülött fotózásról van szó….

 

Újszülött fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor