Ajánlatkérés
| Szerző: TR

Mosolygós babafotók titka - így lehet neked is csodás fotóalbumod babádról

Ki ne vágyna arra, hogy gyermeke édes pillanatait, cuki pofiját és huncut mosolyát időről időre megörökítse egy albumba, hogy később vissza tudja nézni ezeket csodás fotókon?

Készíttess csodálatos babafotókat, mely örök emlék marad

Természetesen minden édesanya és édesapa! Megmutatjuk, hogyan zajlik egy profi babafotózás, ahol a kicsik is jól érzik magukat! De ahhoz, hogy a fotózás zökkenőmentes legyen és csodás képek szülessenek, nem árt tudni egy-két dolgot  a babafotózásról.

 

Egy család életében fontos szerepe van a közös emlékeknek, így a családi pillanatok megörökítése nagy hangsúlyt kap a gyerekek cseperedése alatt. 

Ajándékozd meg szeretteidet egy csodás ajándékkal!

 

Ha Te is szeretnél egy fantasztikus családi albumot, csodás képekkel, kattints ide a részletekért: Baba-család fotók

 

A szülők szerepe a tökéletes babafotók készítésekor

A profi fotóson kívül a szülőknek is nagy szerepe van a babafotózás sikerében. Az első fontos dolog, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaink a gyermekünkkel szemben, inkább fogjuk fel ezt az eseményt egy új közös kalandnak és bízzuk rá magunkat a fényképészre. A babák nagyon érzékenyek a szüleik rezgéseire. Ha azt tapasztalják, hogy anya-apa feszült, ideges akkor még a legnyugodtabb gyermek is dacossá válik.Ezt fontos már az otthoni készülődésnél, indulásnál is észben tartani. Érdemes mesélni neki a közelgő eseményről, mutatni pár fotót, hogy ne érezze teljesen idegennek a fotózást.

 

Milyen helyszínt válasszunk a babafotózáshoz?

A második, amit szem előtt kell tartanunk, a jó helyszín és a megfelelő időpont kiválasztása, amihez szintén szükséges a szülő, hisz Ő ismeri igazán a gyermeke szokásait. Elengedhetetlen, hogy a baba kipihenten és jóllakottan érkezzen. A stúdióban történő fotózásnál figyelembe kell venni, hogy a legtöbb esetben lámpák közé vagyunk „szorítva” így kisebb a mozgástér. A szabadban viszont a legizgágább gyermekről is csodás sorozat tud készülni. 

 

A legfontosabb, hogy a baba is jól érezze magát!

A harmadik elengedhetetlen dolog, hogy legyünk türelmesek, szánjunk rá elég időt. Ne siettessük a gyermeket. A helyszínre érkezés után fontos, hogy körül tudjon nézni, mindent meg tudjon fogni, megismerkedjen, esetleg beszélgessen a fotóssal. Alakuljon ki a bizalom. Igazodjunk az Ő igényeihez, ha szomjas vagy éhes tartsunk szünetet, és ne kelljen semmit sem csinálnia, amit nem szeretne, még átöltöznie sem!


Tapasztalataim alapján, ha a fentieket mind „ betartjuk” a végeredmény egy jó hangulatú fotózás, csodás képek és elégedett szülők. 

 

Ha Te is szeretnél emlékként fotóalbumot babádról vagy meglepetésként a rokonoknak, kattints IDE és kérd ajánlatunkat még ma!


További képek

LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor