Ajánlatkérés

Kapcsolat és Adatvédelmi Tájékoztató

Kapcsolat, elérhetőség

Szabóné Zombor Edina 

egyéni vállalkozó

1221 Budapest Arany János út 38.

Telefonszám: +36-20-341-1520

E-mail: edinafoto@edinafoto.hu

 

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI IRÁNYELVEK ÉS TÁJÉKOZTATÓ

Én , az EdinaFotó-nál, fontosnak tartom , hogy ügyfeleimet biztosítsam arról, hogy az általam szerzett személyes adatokat a hatályos jogszabályok és erkölcsi normák szerint, mindig etikusan, körültekintően kezeljem.

Munkámból kifolyólag elkerülhetetlen bizonyos adatok kezelése, de szeretném , hogy minden ügyfelem számára egyszerűen elérhető és jól áttekinthető legyen minden olyan folyamat, amely során a megadott személyes adatokat kezelem.Ezért kérek mindenkit, hogy olvassa el adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatómat, és amennyiben bármi kérdés merülne fel forduljon hozzám bizalommal a bővebb tájékoztatásért!

Valamint kijelentem , hogy ügyfeleim kérésére bármikor lehetőség van a tárolt személyes adatok törlésére, vagy a különböző jogosultságok visszavonására.

 

Az EdinaFotó által kezelt személyes adatok jellege:

Név, e-mail cím, telefonszám, fénykép, videó és hanganyag ,számlázási adatok, valamint szerződéskötéshez szükséges további személyes adatok, lakcím, cég esetén adószám.

Az EdinaFotó által gyűjtött személyes adatok jogalapja:

A személyes adatokat egyrészt törvényi alapon ( számlaadás, szerződéskötés) kérem be, hogy számlaadási és szerződéskötési kötelességemnek  törvény szerint eleget tegyek, másrészt hozzájárulásos alapon gyűjtök adatot, a meglévő vagy leendő, potenciális ügyfeleimnek az adatkezelésről és adatvédelemről szóló tájékoztatás után.

Az EdinaFotó által gyűjtött személyes adatok kezelésének célja:

A begyűjtött adatokat csak meglévő ügyfelek és érdeklődő, potenciális ügyfelek tájékoztatására, kommunikációra, saját marketingre és üzletkötésre használom.

A kezelt adatokat NEM adom ki harmadik fél számára*,

továbbá a fő tevékenységtől eltérő más marketing célokra NEM használom fel.

*kivétel pl. nyomdai szolgáltatások igénybevétele, könyvelési célokra

Az EdinaFotó áltam gyűjtött személyes adatok tárolása, védelme, valamint az adatokhoz való hozzáférés:

A digitális formátumú személyes adatokat csak saját számítógépemen , saját adathordozón tárolom, vamlamint bizonyos adatokat ( email cím, telefonszám, fotók) telefonomon is.

Ezen adatokat gondosan őrzöm, riasztóval felszerelt magánlakáson , jelszóval védett eszközökön , csak én férhetek hozzá , második fél nem szerezhet hozzáférést a kezelt adatokhoz. 

A nem digitális , vagyis papír alapú személyes adatokat tartalmazó iratokat (pl. szerződések, számlák, fotókönyvek, nyomtatott marketing anyagok ) szintén riasztóval felszerelt magánlakáson belül tárolom.

A szerződésekhez és számlákhoz hozzáférési joga van még az ATC Perfect Kft. könyvelőcég munkatársainak és az átutalásos számlák esetén még az OTP Bank Nyrt.-nek mint számlavezető banknak.

Bármilyen incidens, mely az adatok harmadik félhez való kikerüléséhez vezethet, a tudomásomra kerülést követő 72 órán belül jelentem a NAIH-nak , és 8 munkanapon belül az érintetteknek.

Az EdinaFotó által gyűjtött személyes adatok megőrzési ideje: 

Ügyfeleim érdekeit szem előtt tartva személyes adataikat digitális és / vagy nyomtatott formában legtovább 1 évig vagy  visszavonásig őrzöm, amíg ügyfeleim azt felém az edinafoto@edinafoto.hu e-mail címre jelezve máshogy nem kérik.

Természetesen minden ügyfélnek jogában áll erről lemondani, mely esetben az adatokat átadásig, vagyis a szerződésben vállaltak teljesítéséig, plusz egy hónap türelmi ideig tárolom. 

Az EdinaFotó által kezelt személyes adatok visszavonása, adatkezelési kérelem, panaszok benyújtása:

Minden nekem adott személyes adatat , és / vagy hozzájárulás részben vagy egészben visszavonható, mely nem jelent hátrányt az általam nyújtott szolgáltatás terén.

Ezen kérést az edinafoto@edinafoto.hu e-mail címre kérném elküldeni , ami 30 napon belül feldolgozásra kerül és a szükséges változtatásokat végrehajtom.

Az EdinaFotó által gyűjtött személyes adatok előfordulása:

A szerződéskötéssel járó személyes adatok papít és / vagy digtális alapon a szerződésekbe írva találhatóak.A számlázási adatok papír és / vagy digitális alapon a számlákra írva találhatóak.Neveket, telefonszámokat és e-mail címeket a számítógépemen és a telefonomon őrzöm.

Fénykép, hang- és videóanyagok:

Reklám , marketing, promóciós és egyéb célokra , on-line és off-line médiában, beleértve, de nem erre korlátozva, az alábbi példákat:

www.facebook.com/EdinaFoto,

www.edinafoto.hu,

www.instagram.com/edinafoto

tájékoztatókban, bemutatkozó anyagokban, cikkekben, nyomtatott fotókönyvekben, fali képeken.

A személyes adatok kezelésére egyebekben az Európai Parlament és a Tanács 2016.április 27-i

( EU) 2016/679 rendelet, valamint a vonatkozó hazai jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Köszönöm , hogy elolvastad a Tájékoztatót!

 

 


címkék:









LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor