Ajánlatkérés

Céges portfólió-fotózás, céges rendezvények fotózása – megbízható minőség

Céges portfólió-fotózás, céges rendezvények fotózása – megbízható minőség

A céges portfólió- és portréfotózás célja, hogy az ügyfelek megismerhessék a munkatársakat és csapatként bizalmat ébresszenek, és jó benyomást keltsenek. A képek teljes mértékben megállják a helyüket akár egy céges honlapon, akár névjegykártyákon és kiadványokon is. A következőkben szeretnék mindenkit bevezetni egy kicsit a céges portfólió-fotózás rejtelmeibe, mik azok a tényezők, amelyekre muszáj figyelni egy fotózás alkalmával és hogyan tudják megörökíteni a legfontosabb pillanatokat a vállalkozás életében!

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan zajlik egy céges portfólió-fotózás? 

Manapság egy cég történetében szinte kötelező képet készíteni a vezetőkről és alkalmazottakról, a jobb megismerés céljából. Ma már szinte az internet segítsége nélkül nem is nagyon találunk megfelelő üzleti partnert, ügyfeleket, ezért fontos, hogy ha egy érdeklődő ellátogat a honlapra, lássa, hogy hús-vér emberek állnak a cég mögött, így máris bizalmasabb lesz felénk. Fontos, hogy a portfólió-fotózást mindig egy közös egyeztetés előzi meg, mik a konkrét célok, mi legyen a céges portfólió témája, hol legyen fotózás helyszíne. A technikai feltételekről mi gondoskodunk, profi fényképezőgéppel és világítással dolgozunk.

 


Milyen helyszínt válasszunk céges portfólió-fotózáshoz? 

A portfólió képei általában a cég telephelyén, irodájában készülnek, ez is a legajánlottabb. Mindig olyan helyet kell választani a céges portfólió helyszínéül, amely illik a cég imázsához, hangulatához. Természetesen, ha úgy érzik, hogy szabadtéri vagy más helyszínen készített céges portfólióra vágynak, készséggel állunk rendelkezésükre. De mindenekelőtt fontos, hogy senkinek ne legyen kényelmetlen a helyszín, minden munkatárs el tudja magát engedni a portfólió-fotózás ideje alatt. A munkatársak esetében elengedhetetlen a megfelelő megjelenés és nyugodtság. 

 


Milyen típusú fotók készülnek egy céges portfólió-fotózás alkalmával? 

Az előzetes egyeztetések alapján készülhet minden munkatársról portré kép, illetve egy közös csoportképre is sort szoktunk keríteni. Fontos hogy a céges portfólió kifejezze a vállalkozás milyenségét és arculatát. Amennyiben termelői vállalatról van szó, a portfólió fotózás alkalmával a termékekről is készülhetnek képek, melyeket ugyan úgy elhelyezhetnek a honlapon. Ilyenkor is kiemelten fontos, hogy a fotózás helyszíne életszerű legyen. 

 


Céges rendezvényfotózás, céges ünnepek megörökítése! 

Céges karácsonyi partyt tartanának? Esetleg évzáró céges bulival szeretné értékelni az elmúlt évet? Ha szeretné megörökíteni munkatársaival töltött időt és ünneplést, keressen fel és kérje árajánlatunkat. A legjobb képekből remek irodai dekoráció készülhet, ráadásul örök emlék marad egy jó hangulatú céges rendezvény. Publikálhatjuk is a céges rendezvény képeit a vállalkozás honlapjára, közösségi oldalára, ezzel keltve jó benyomást az ügyfelek körében. 

 

Szeretne megbízható, minőségi céges portfóliót Ön is? 

Amennyiben szeretné, hogy cége honlapja és közösségi oldala felfrissüljön, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mutassa meg ügyfeleinek milyen csapat végzi a cég munkáját, keltsen jó benyomást céges portfóliójával, pörgesse fel a cég arculatát! Ha Ön is szeretne minőségi céges portfóliót vagy megörökíttetné céges rendezvényének legjobb pillanatait, kattintson ide, és kérje ajánlatunkat!

 

 


címkék: fotózás

LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor