Ajánlatkérés

Baba-család fotók

 

Baba- és családi fotózás szeretettel...

Nagyon szeretem a gyerekeket, nekem is van két csodás porontyom. Imádom őket fotózni , azt mondják, ez látszik  is a képeimen. Nagyon öröm számomra , hogy nyomon kísérhetem a gyerekek fejlődését és ezt emlékül adhatom a szülőknek. Belegondoltál már valaha, hogy mennyi fotót készítesz telefonnal a gyermekedről? És mennyit nyomtattál ki belőle, tettél ki a szobában, mint a szüleid a te gyerekkorodban? Ugye nem sokat. A fotós által készített professzionális képek mások: az ember szívesen kinyomtatja, albumba gyűjti és kiposztolja őket a Facebookra. A babafotózás során rengeteg kelléket használok, igazán kedves képek készülnek, melyre minden anyuka és apuka büszke. És büszke lesz a gyerek is egykor, mikor mutogatja majd párjának, később gyerekeinek: Nézd, ez voltam én kiskoromban/ Ugye milyen cuki?

Miért jó a baba- és családi fotózás?

A babafotózás azonban nem csak a gyereknek, neked és párodnak okoz nagy örömet, kiváló ajándék a nagyszülőknek, testvérnek, keresztszülőknek, rokonságnak is. Munkám során többféle hangulatú beállítást készítek a babákról, gyerekekről, fotózunk szülinaposat tortával, melyen megörökítem, milyen egy „csupacsoki” gyerek, karácsonyi, húsvéti képeket… A dekorációkat addig cserélgetem, a képeket addig igazítom, amíg az tökéletes nem lesz. Az elkészült képeket a munka közben megmutatom a szülőknek, nagyobb gyerek esetén a gyereknek is, így az eredményt látva ellazulnak, és élvezettel végzik a közös munkát. 

A babafotózás, családi fotózás menete

A fotózás történhet a műtermemben vagy szabadtéren is. Szabadtéri fotózás estén segítek a helyszín kiválasztásában, de minden esetben tanácsokkal látom el a szülőket az öltözetet illetve a kiegészítőket illetően. Fontos, hogy a gyerek és a szülők, esetlegesen a testvérek ruházata harmonizáljon. Igény esetén sminkest is biztosítunk. 

Mikor jó elkezdeni a babafotózást? 

Sokan úgy gondolják, én is, egy ember élete a megfogantatásnál kezdődik, ezért eljönnek hozzám kismama fotózásra is. Erről részletesebben itt írtunk: Kismama fotózás. Vannak, akik szeretik az újszülött kisbabát is fotóztatni, ahol gyönyörű meghitt és megismételhetetlen képek készülnek. A újszülött fotózás után a következő alkalmas idő a babafotózásra amikor már ki tudja tartani magát a baba hason , majd egy újabb etap az, amikor ülni tud, majd állni, járni.

És persze az első szülinap... 

Munkám során a gyerekkel, a szülőkkel mindig egy elég erős kötődés, barátság alakul ki. A fotózás úgy jó, ha a fotós bele tudja adni szellemét, lelkesedését, szeretetét a munkába, és ezt az elkészült képek tükrözik is. Én úgy érzem, nekem ez mindig sikerül, ha babafotózásról, gyermek fotózásról vagy családi képek készítéséről van szó….

 

Baba és családi fotózás referencia képeim:

 LEGFRISSEBB HÍREK

Újszülött babafotók, hogy csodás emlékek szülessenek! Babafotózás Budapest

A mai internetközpontú világában rengeteg fotóval találkozunk aprócska babákról, új kis életekről. Csupa finomság és báj, ahogy a csöppségek különféle pózokban békésen alszanak. A fotósoknak tömérdek kép segít inspirálódni hazai és külföldi fotósok munkáiból. Valóban ez a műfaj „maga a csoda”.  

Anyák napi mini fotózás

Anyák napi mini fotózás szabadtéren

Húsvéti nimi fotózás

Mini fotózás élő nyuszival. Tavaszi dekor, baba és családi képek.

További hírek >
New York Café TripAdvisor